K&F Gold

Telefoon: 
03/707.27.95

Juwelier K&Gold staat sinds enkele jaren garant voor kwaliteit en service. Juwelier K&F Gold is niet meer weg te denken uit het Century Center te Antwerpen.

Wij beschikken over een ruim assortiment wit en geelgouden 18 karaat juwelen met of zonder diamant en trouwringen.Ook voor kinderen hebben wij een ruime keuze. U kan ook altijd een unieke cadeaubon aankopen van Juwelier K&F Gold. Deze cadeaubon kan omgeruild worden in de winkel. U kan bij ons terecht om oorgaatjes te laten prikken.

Bij Juwelier K&F Gold hechten we veel belang aan service en kwaliteit. Wij staan dan ook garant voor deskundig advies bij elke aankoop, een betrouwbare dienst na verkoop en professionele herstellingen voor al uw uurwerken of juwelen.

Van maandag tot zaterdag staan wij voor u klaar om u te helpen om tot een perfecte keuze te komen. Onze vertrouwde service en kwaliteit zal u doen terugkeren! Indien u een vraag hebt over onze producten, dan kan u ons steeds contacteren via 03/707.27.95 of op het email adres: knfgold@hotmail.com.

K&F Gold - Century Center