QRF breidt portefeuille uit met Century Center Parking

 
Qrf breidt portefeuille uit met panden in Antwerpen en Heist-op-den-Berg.
 
 
Qrf, de Belgische expert in binnenstedelijk retailvastgoed, geeft verder invulling aan zijn ambitieuze investeringsstrategie met een tweede reeks aankopen voor 2014. Het kocht een pand met twee winkelunits in de binnenstad van Heist-op-den-Berg en 229 parkeerplaatsen in het Century Center te Antwerpen.
 
Qrf heeft op 22 april 2014 een tweede reeks aankopen gerealiseerd voor 2014. Ze heeft 100% van de aandelen van Century Center Parking NV verworven. Daarnaast werden 2 winkelpanden gelegen in Heist-op-den-Berg aan de portefeuille toegevoegd.
 
Century Center Parking NV is houder van het recht van erfpacht op de parking van Century Center, gelegen aan de Vestingstraat te Antwerpen. Deze parking telt 229 parkingplaatsen en is verhuurd op basis van een terbeschikkingstellingsovereenkomst aan Apcoa. De reële waarde bedraagt 5,1 miljoen Euro. De 229 parkeerplaatsen in het Century Center vormen een aanvulling op de 4.848m² retailruimte die Qrf reeds in portefeuille heeft. Kipling, Versato, McDonald’s, Blokker en Bart Smit zijn enkele van de huurders in het uitzonderlijk goed gelegen pand op de vernieuwde Keyserlei, recht tegenover het Centraal Station.
 
In Heist-op-den-Berg is de Bergstraat 108-110 (922m²) reeds geruime tijd verhuurd aan Esprit en Hunkemöller. Voor deze internationale retailers is hun binnenstedelijke locatie al jaren zeer performant. De panden genieten van een uitstekende ligging in het beste deel van de hoofdwinkelstraat van Heist-op-den-Berg. De ruime gevelbreedte (17 meter) van beide units garandeert bovendien een grote zichtbaarheid voor de retailers. De reële waarde bedraagt 3,6 miljoen Euro