Doe mee met Zwarte Piet en Sinterklaas

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn in Antwerpen! En dat zorgt uiteraard ook voor heel wat plezier en vertier in het Century Center. Zo kan je meedoen aan de grote zoektocht van Sinterklaas waarmee je een heuse goodiebag in de wacht kan slepen. Blijf je liever thuis dan kan je via onze Facebook-pagina een digitale brief naar de Sint versturen ... Maar dat is lang niet alles! Zo zijn er ook heel wat leuke prijzen te winnen zoals waardebonnen van Standaard Boekhandel en Pitti Donna, UGC cinematickets én tickets voor de Zoo van Antwerpen.

Doe jij mee?

De zoektocht van Sinterklaas

Sinterklaas is een beetje verstrooid. Hij is zich aan het klaarmaken voor 6 december, maar hij vindt haast niets meer terug. Hij is zijn mijter kwijt, zijn staf ... en nog zo veel meer. Zwarte Piet is al volop aan het zoeken. Zoek jij mee?

Wanneer?

• zaterdag 29 november van 10u - 18u
• woensdag 03 december van 12u - 18u

Speel mee en krijg een goodiebag met kortingsbons, speelgoedjes, snoep en chocolade! Bovendien maak je kans op geweldige prijzen.

De brievenbus van Sinterklaas

Heb jij al een briefje naar de Sint gestuurd? Surf snel naar de Facebook-pagina van het Century Center en post je verlanglijstje. Je vindt er ook filmpjes terug van de enige echte Sint en je kan fantastische prijzen winnen!

Je kan meedoen van 26 november tot en met 5 december.