After-work speeddaten in het Rendez-vous.be Café

Geen zin om valentijn in je eentje door te brengen? Kom dan tussen 11 en 13 februari naar het Rendez-vous.be Café in het Century Center en ontmoet leuke singles tijdens dit nieuwe after-work speeddating event. Wie weet scoor je wel een date voor valentijn…

Het Rendez-vous.be Café is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor vrijgezellen die ongedwongen nieuwe mensen willen leren kennen in een leuk en gezellig kader. Op 11, 12 en 13 februari zal het speeddating café telkens van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn. Fun verzekerd!

Wat is speeddating?

Tijdens een speeddating avond ontmoet je minstens 5 andere vrijgezellen van jouw leeftijd waarmee je gedurende 5 minuten een gesprek voert. Na die 5 minuten moet je op een formuliertje aanduiden of je de persoon in kwestie nog wilt terugzien. Als de interesse wederzijds is, spreken we van een match en worden er contactgegevens uitgewisseld. Zo ben je vrij om een volgende date af te spreken. En wie weet bloeit er wel iets moois.

Schrijf je nu in:

Als je wil deelnemen aan onze speeddating sessies, kan je daar vooraf online voor inschrijven. ​Kostprijs per sessie is 10 euro. In ruil krijg je een maand lang gratis toegang tot Rendez-vous.be (ter waarde van 15,90 euro) en een gratis drankje in het Rendez-vous.be Café!

De speeddating sessies zijn telkens opgedeeld in leeftijdscategorieën:

- 11 februari vanaf 17.00 uur: tussen 50 en 60 jaar - inschrijven
- 12 februari vanaf 17.00 uur: tussen 40 en 50 jaar - inschrijven
- 13 februari vanaf 17.00 uur: tussen 30 en 40 jaar - inschrijven

Locatie:
Century Center Shopping Center, De Keyserlei 58, 2018 Antwerpen, in Horecazaak Big Apple op de eerste verdieping.

Hopelijk tot snel!